torstai 4. lokakuuta 2012

(Huomenna) 33+0 :)

Näin ikkään, kyllä täytyy sanoa, että tässä alkaa meikäläisen rauhallinen luonne pikkuhiljaa jännittämään aika maan perusteellisesti. Käytännössä tässä ei ole enää montaa viikkoa, kun PikkuMotti voisi ilmoittaa aikeistaan tulla tähän maailmaan! Mutta jos minä jännitän, niin miettikääpä kuinka tämä meidän huushollin It-tukimies jännittää? :)

K otti ja tilasi meidän talouteen iPadin. Jotenkin aavistan, että olemme tuhoon tuomittuja.. Muutama koukuttava peli on jo asennettuna, vielä pohdin kuinka uskaltaisin liittää maksuominaisuudet tähän laitteeseen? Muutama sähköinen lehti kiinnostaisi tilata eikä tuo kirjakauppakaan kovin vaatimattomalta näyttänyt.

Väsäsin K:lle Isyyspaketin :) Oman äitiyspakkauksen sain tällä viikolla, joten K sai oman pakkauksensa hieman aikaisemmin kuin minä. Päivä oli kyllä semmoinen, että ajattelin pakkauksen saamisen piristävän, niin häntä kuin minuakin :) Vauva - omistajan opas on kirjoitettu juuri insinöörikieltä käyttäville miehille ja K tuntuikin olevan mielissään siitä, että nyt on hänen kieltään asiassa, josta ei muuten oikein ymmärrä mitään :) Sitten pakkaukseen kuului Mega-arpa, jonka mahdollisella voitolla K saa rahoittaa hänen ja PikkuMotin yhteisiä reissuja/vapaa-ajan juttuja. Kumiankka on tarkoitettu yhteisiä kylpyhetkiä varten ja Battery-tölkki valvottavien öiden jälkeisiä aamuja varten. Tutissa lukee Isin pelikaveri ja tuo, missä lukee My Dad Rocks, on pipo vauvalle :) 

Saatiin minun serkulta lahjaksi eeppinen body, jota varsinkin K arvostaa :) Kyseessä on World of Warcraftin oheistuote,  bodyssa on vauvanrattaiden kuva ja teksti My other stroller is Epic :)

Otettiin Etelä-Pohjanmaan reissulla viime viikonlopulla hieman myöhässä olevat kihlakuvat. Eihän tässä ole oltu kuin vasta vuosi kihloissa ja vauva tulossa.. :D 

Tässä ite emäntä oikein. Enkä yhtään näytä äidiltäni, enhän?! :D 




3 kommenttia:

  1. Eikö vain! (vaikka itse sanonkin..;) ) Sori, näihin kommentteihin vastaileminen on hieman jäänyt :/ Ne tulee kyllä tuonne s-postin puolelle, mutta unohdus iskee siinä vaiheessa kun tänne bloggerin puolelle pääsee :D

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo teiän kihlakuva ja sun emäntäkuva! :)) Ja niin ihana masu! :) Muaki alkaa jo jänskättämään. ;)

    VastaaPoista