sunnuntai 28. lokakuuta 2012

36+2 :)

Jännitys alkaa sen kuin tiivistymään. Mietinnässä on, että ehtiiköhän tässä saada kaiken valmiiksi ennenkuin pikkuinen syntyy mailmaan. Isoin asia, vauvan pikkusänky, on nyt valmis :) Onneksi! Täytyy kyllä myöntää, että tämä vatsan kanssa taiteilu on kyllä oma taiteenlajinsa. SF-mitta on mennyt yläkäyrän yläpuolella siitä lähtien, kun sitä alettiin mittaamaan, joten voi olla helppoa kuvitella, minkälainen vatsa tällä puolen ruutua heiluu mukana :D

Kokeilen ensimmäistä kertaa kirjoitella blogipäivitystä iPadin kautta, kuvien lisääminen tuntuu helpolta, mutta vielä jää nähtäväksi miten kuvat asettuvat postaukseen.. (Edit: jouduin kuitenkin koneella käydä rukkaamassa kuvat oikeisiin paikkoihin ja oikeaan järjestykseen. IPad tai siis Blogger App for iPad heittää kuvat satunnaiseen(?) järjestykseen. Pitää varmaan laittaa käyttäjäpalautetta asiasta..)

Ensimmäisissä kuvissa näkyy mainitsemaani vauvansänky -projektia. Voi sitä hiomisen määrää! Onnistuin kylmettämään itseni parvekkeella yhdessä vaiheessa, josta seurasi ankarasti vuotava nuhanenä ja kipeä kurkku. Viimeisessä sänkykuvassa onkin sitten lopputulols :) Pedin petasin eilen, eihän sitä koskaan tiedä milloin kaveri päättää ilmaantua maailmaan!






Kolme viimeistä kuvaa on tältä aamulta. Viime torstain ja perjantain välisenä yönä satoi talven 2012 ensilumi! Rakastan vuodenaikojen vaihtelua, ne piristävät kummasti ja sitä jaksaa aina yllättyä Suomen ilmaston monipuolisuudesta. Seuraavaksi kuvaksi tuli kuva "kevytharrastuksestani", mustavalkoisten kissan kuvien keräily :) Viimeisenä kuva tämän päivän aamupalasta (vai lasketaanko sitä aamupalaksi, jos sen syö klo 10? :D --> ainiin, muistihan kaikki siirtää kelloja taaksepäin? Takuuvarma muistisääntö: Kelloa siirretään aina kohti lähintä kesää ;) ). Rakastan tuota Sagaformin mukia, minulla on niitä kaksi kappaletta :3 Sain ne aikoinaan kaksi yhden hinnalla -periaatteella ja niitähän ei tarvitse olla kuin nuo kaksi. Enempi olisikin jo, hmm, liioittelua ;)



Mies vietti eilen Odottajaisia - Hieman kuin Varpajaiset, mutta koska vauva ei ole vielä syntynyt, niin siitä nimitys Odottajaiset ;) Puhuimme kyllä alkuun Varpajaisista, mutta kummastuneet katseet kavereilta laittoi hieman täsmentämään illanvieton merkitystä. No eihän meistä kumpikaan ollut koskaan viettänyt varpajaisia saatikka osallistunut kenenkään muun varpajaisiin, niin myönnettäköön - ajatus illanvieton ideasta oli hieman hukassa :) No, pääasia on, että äijillä oli mukavaa viettää aikaa yhdessä. Arki kun tulee muuttumaan aika reilusti pikkukaverin syntymän jälkeen. Minä pääsin illaksi kiertämään kauppoja ja syömään, kiitokset Kamelontin Ellu! :) Leffavalinta oli kyllä nappi, pääsin vihdoin näkemään Napapiirin Sankarit -leffan ja tykkäsin kyllä :) Ei yhtään auttanut tähän joulufiilikseen ne Lapin lumiset maisemat, ei.. :D

Vielä vajaa nelisen viikkoa laskettuun aikaan.. vaikka aina on se mahdollisuus, että pikkuinen syntyy aikaisemmin, niin jotenkin olen asennoitunut siihen, että tämä raskaus menee yliaikaiseksi. Itse olen mennyt viikolla yli lasketun ajan, K:sta ei tiedä, miten hänen kohdallaan olisi ollut, jos olisi saanut ihan loppuun saakka kasvaa masussa. Äitinsä eli anoppini säikähti niin pahasti tulipaloa heidän silloisessa taloyhtiössään, että hän alkoi synnyttämään. Loppujen lopuksi K syntyi sektiolla n. kuukauden ennenaikaisesti. Onneksi ei käynyt mitenkään pahemmin :)

Noniin, joskohan sitä pitäisi alkaa hieman tekemään listaa, mitä sitä uupuu vielä vauvalle ostettavista asioista..

3 kommenttia:

  1. Hieno sänky tuli! Tsemppiä loppuun :)

    VastaaPoista
  2. Ollos hyvä vaan, oli mukava ilta! :) Koitetaan keretä vielä pitämään jotain illanviettoja, ennen kun juniori saapuu! ..sitte pitääkin varmaan siirtyä noihin Disneyn tuotantoihin ;D

    VastaaPoista
  3. Tulipa hieno sänky! :)) Ja eihän sitä tiiä, met siskokset synnytettiin kaikin muistaakseni vähän etuajassa, että kaikki on mahdollista.. :))

    - Suvi

    VastaaPoista