lauantai 18. heinäkuuta 2009

Säännöllisen epäsäännöllistä.

Tässä vaiheessa elämää kaikki tuntuu juurikin säännöllisen epässäännölliseltä: rahavirta, inspiraatio opinnäytetyötä kohtaan, blogin päivitys jne. Kunpa jo saisikin kaikki pois alta koulun suhteen että pääsisi kärvistelemään työttömyyttä ja etsimään ihan aikuisten oikeasti niitä töitä.

Laskin tuossa jokin aika sitten kokonaisopintopisteet ja tulihan sieltä parahdus: Joudun kuin joudunkin ottamaan jonkun ylimääräisen kurssin vapaasti valittaviin opintoihin, koska 15 opintopisteestä minulla jää pisteellä vajaaksi. Pisteellä! Yhdellä vaivaisella pisteellä, joka voisi täyttyä, jos jatkan valintojeni mukaan ja käyn viiden opintopisteen saksan kurssin syksyllä, se vain venyttäisi valmistumisen jouluun saakka. Kerpeles, ei ole hyvä paikka tämä Jyväskylän AMK, ei ole. Eihän siinä saksassakaan mitään vikaa ole, ainoa mikä harmittaa on tosiaan tuo valmistumisen venyminen...

Ostin tuossa joku aika sitten ihanan violettia mysteerilankaa kirpparilta. Materiaalista ei ole hajuakaan, liekö jotain sekoitetta, ja on sitten niin ohutta että ei oikein tienny mitä siitä värkkäisi. Usean puikoilla luomisen (eri vahvuisilla) ja purkamisen jälkeen totesin että taisi tämä lanka vain kaivata virkkuukoukkua. Ja johan luonnistuu! Kuvia nyt ei ole mukaan liitettäväksi, mutta enköhän jossain vaiheessa jotain kuvaa laita.. Mielessä olisi, että serkkulikalle tuon valmiin lopputuloksen eli huivin (ylläri, ylläri) laittaisin.

Siskoo oli käymässä meillä kokonaisen viikon. Ja se kyllä riitti. Automatka takaisin Kauhavalle alkoi olla jo sellaista kiukuttelun ja naurun sekamelskaa, että hirvittää. Siskolla meidän perheestä on pahin murkkukausi meneillään, ettei kukaan oikein osaa seurata sen mielenliikkeitä kauaa. Toivottavasti laantuis tuosta ja pian.. :D

Joskkohan sitä jo itsekin taipuisi tuohon sämgyn puoleen ja ottaisi tirsat. Porukat tulee takaisin aamusta, että olis jo hereillä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti