perjantai 31. heinäkuuta 2009

Kohti Orivettä

Eli tänään piuhnaistaan jossain vaiheessa (tarkemmin sanottuna klo 16.22 junalla) kohti Orivettä olemaan henkisenä tukena kun appivanhemmat viettää laatuaikaa yhdessä. Kenelläkään ei siis ole mitään hampaan kolossa ketään kohtaan, ovat vaan niin harvoin tavanneet, että meidän "nuorison" pitää olla paikalla keskustelua luomassa :D Tämmöinen iltama tapahtuu siis huomenillalla, me nyt vain lähdetään kun sattumalta Nikolla ei ole töitä tälle iltaa ja täällä on nuo samperin rallit, niin on hyvä lähteä niitä karkuun. Hullua rallikansaa, en jaksa jäädä seuraamaan niiden toilailua.

Huomenaamulla pitäis sitten pirteänä päästä pikapikaa koneelle tekemään jatkavien opiskelijoiden täydennyskurssivarauksia (whaddaya call them?), että joskos sitä vaikka sitten valmistuiskin jo tälle syksyä ja jopa hieman aikaisemmin kuin joulukuussa. Pääsis sitten paperit saatuani hakemaan työttömyyskorvauksia ja pääsis etsimään oikein kunnon töitä. Sais nää opiskelut riittää taas jo hetkeks, vaikka toisaalta kiinnostais tuo Steinerpedagoginen puoli päiväkodissa. Sitten vain pitäis kulkea Snellman korkeakoulussa pari vuotta..

Ostin muuten Titiyystä sukkalankaa! Tein elämäni ensimmäiset villasukat omavärjäämästä langasta, ihan semmoset vaavin sukat, mutta enköhän onnistunut jättämään toisen sukanpienemmäksi :P Noh, tuosta Titityyn langasta meinasin tehdä pikkusiskolle sukat joululahjaksi, mutta hys hys, ei saa kertoa ;)

Mutta tälläistä. Nyt yrittäisin vielä vähän saada opinnäytetyötä aikaiseksi, että voi sitten hyvillä mielin lähteä kohti Orivettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti