tiistai 19. kesäkuuta 2012

Supermamma!

Huhhuh, tältä päivää saa kyllä tuntea ylpeyttä itsestään. Aamusta asti olen siivoillut, järjestellyt ja oikonut paikkoja. Nyt on välipala eli lämpimät voileivät uunissa valmistumassa ja saa suunnitella seuraavaa pelisiirtoaan :)

Huomasin etten ole saanut paljoa aikaan, nyt vasta olen imuroinut eteisen, olkkarin ja keittiön. Yritän kuitekin pitää mielessäni, ettei minun ole tarkoitus tässä huhkiakaan kuin raivohullu Pikku-Motin vuoksi, vaan voin ihan hyvillä mielin käyttää siivoukseen niin paljon aikaa kun vain jaksan. Tarkoituksena olisi vielä tälle päivää pestä lattiat olkkarista ja keittiöstä, huomenna olis tarkoitus iskeä kiinni makkariin, vessaan ja hoidella eteinen loppuun. Eteisessä nääs kun on pari roskasäkkiä odottamassa poisvientiä, samoin kuin "pieni" kasa tavaraa kellarin varastokoppiin.

Raskaudesta. Liityin Kaksplus:san keskustelufoorumilla ketjuun, jossa on muita lasketunajan samalle kuukaudelle saaneita tulevia äitejä. Sieltä ja muualta olen nyt lukenut tarinoita synnytyskammosta sekä keskenmenneistä raskauksista. Nyt on itselläkin semmoinen olo, että kai kaikki on Pikku-Motilla hyvin.. Onneksi ensi viikolla on neuvola, saa sitten huokaista helpotuksesta kun kuulee sydänäänet jälleen :) Rakenneultra on 6.7., siihen siis enää 2½viikkoa!

Kovasti olen alkanut suunnittelemaan kaikenlaisia käsitöitä, mitä ehtisin tehdä ennen Pikku-Motin syntymää. Mm. vauvan neulepeitto sekä nätti villapuku voisi olla ihan sopivat juuri talven kynnyksellä syntyneelle vauvalle :) Mummuni on ollut kova tekemään pyynnöstä suvun vauvoille villapukuja, mutta ikää on hänellä jo sen verran, että uskon itse selviytyväni tästä askareesta. Ainahan se olisi tietysti ihanaa, jos se oman esikoisen vauvavillis olisi tuoreen äidin mummun tekemä. Pitää nyt tarkastella jotain hyviä malleja :)

Tänään Rv 17+4 :)

1 kommentti:

  1. Meille neuvolantäti antoi ekalla käyntikerralla neuvon, että välttäisiin mahdollisimman paljon Kaksplussan yms. vastaavien nettifoorumeita, just sen takia, että niissä kun voi törmätä ihan mihin vaan. Että muista kun siellä foorumilla lueskelet niitä juttuja, että luet niitä 5 % vakavuudella! ;)

    VastaaPoista