tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ettei tämä nyt ihan Raskausblogiksi täysin luisuisi..

Piti saada ostaa lankaa. Sitä oli vain pakko saada, vaikka lankakori pullisteleekin ääriään myöden. Mutta tämäpä oli villalangan sijaan puuvillalankaa, kyllä nyt vihdoin kelpaa tehdä se isoäidinneliöpeiton! Okei, okei, se tulee olemaan ihan vauvan mitoissa ;)

Ihanat värit! Vihreä on aavistuksen verran kirkkaampi, samoin kuin sininen taipuu hiukka enemmän turkoosin puolelle. Vaikka tässä Dropsin Muskatissa onkin riittävyys pienempi kuin esim. Safranissa, niin oli pakko ottaa juuri tätä lankaa noiden värien kirkkauden takia :)

Muistinpa noita uusia puuvillalankoja kuvatessani, että olen tainnut unohtaa Viron tuliaiset viime huhtikuun lopulta. Kyseessä oli siis silloisen työpaikkani työntekijöiden virkistysreissu Tallinnaan. Tietysti vanhaa kaupunkia kolutessa löytyi muutama käsityökauppa (Karnaluks jäi edelleen vierailematta :/ ) ja nämä sulokkaat tarttui mukaan :) Eipä ole joululahjojen suhteen langasta puutetta!

Tästä pirteästä suunnittelin neulovani villasukat kummitytölleni ja jos lankaa jää, niin myös toiselle veljentytölleni.

Tästä väristä en ole vielä kehitellyt mitään ideaa, varmaankin villasukat.. :D

Nämä värit kyllä houkuttelivat aika tehokkaasti, tästä tulee ihan mieleen riikinkukko  :)

Ja ostinpa tänään jotain myös vauvaa ajatellen :) Bola-korun ostin Jalokivigalleriasta Tullintorilta. En muistanutkaan, että Jalokivgallerioissa on alennukset meneillään (kaikki puoleen hintaan!), joten tämä kyllä lähti mukaani alta aikayksikön :) Olin ehkä haaveillut ennemmin hopeisesta bolasta, mutta tämäkin passasi minulle oikein hyvin :) Nyt se killuu jo kaulassani, raskausviikkoja on 18+4 tällä hetkellä, joten Pikku-Motti alkaa pikkuhiljaa kuulemaan kohtuun ääniä :)

Pikku-Motista puheenollen, tänään oli neuvola. K oli myös mukana ja hän kuuli ensimmäistä kertaa Pikku-Motin sydänäänet. Sitä ilmettä en taida koskaan unohtaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti