sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Laukkua pukkaapi.

Voisinhan tähän hiljaiseloon vallan mainiolla käsityösaavutuksella tuoda stopin.

Siis olen itse tekeleeseen todella tyytyväinen, tämmöisen toisen saattais jossain vaiheessa tehdä toistamiseen kun ekan kappaleen virheistä on opittu :D

Kyseessä on siis kuvan laukku, jota armollisesti reippaan seitsemän tunnin ajan väänsin sen sijaan, että olisin edes oppariin päin vilkaissutkaan. Ihan kankaista ompelemalla tehty, eli ei mikään kudonnainen, kerrankin!

Kankaat oli Anttilasta ja pitsi kirpputorilöytö, jonka värjäsin vihreäksi. Koneella tikkasin halutut osat pitsiliinasta erivärisellä langalla esiin (siksakkia, jotta langat ei olisi lähtenyt niin helposti karkaamaan leikatessa..) ja leikkasin summittaisesti kuvion esiin. Sen jälkeen taas koneella uudestaan kankaalle kiinni ja retupalat veks.

Varmasti on olemassa helpompikin tapa tehdä tälläisia, mutta työ tekijäänsä opettaa ja niin edes pois päin :) Tää oli muutenkin tämmöinen omasta päästä vedetty tuotos, ja se jälki on kyllä aika karua laukun sisältä :P

Tämä laukku eksyy aika varmasti mukaan etelänlomalle, joka TOIVOTTAVASTI toteutuu ennen syyslomaa/syyslomalla ;) Vanhemmat lupasivat maksaa minun matkani heidän ja pikkusiskoni kanssa etukäteisenä valmistumislahjana. Armas mieheni ei matkaan pääse mukaan, mutta eiköhän hänen kanssaan tehdä sitten se saksan reissu. Hän kun ei noista kuumista ulkomaan matkoista piittaa :)

Mutta nyt taas opparin kimppuun, ta'dah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti