tiistai 26. maaliskuuta 2013

Ompelukärpänen

Ompelukärpänen on tosiaan puraissut kohtalaisen kovaa. Odottelen edelleen Sampsukasta tilaamaani seuraavaa pakettia, jossa on KAM-nepparipihdit sekä muovisia ja erivärisiä neppareita sekä kanttinauhaa ja muuta mukavaa. Edellisen Sampsukan paketin sain käsiini viime perjantaina, kun käytiin Kamelontin ellun kanssa Subeilla ja kaupassa :)

Paketista kuoriutui mm. ihanaista Kettujoustofroteeta, jota olen himiöinyt jo jonkin aikaa. Itseasiassa siitä lähtien kun kuvion näin Pikkukiisken blogissa :) Pahimpaan ompeluvimmaani hain helpotusta ompelemalla ruttupipon ihanan selkeillä ohjeilla täältä.



Pipaa pystyn pitämään lörtsynä ja käännettynä, mutta kuitenkin tykkään silti enemmän juuri tuosta lörtsystä mallista :) Onnistuin jostain syystä saamaan piposta liian neliömäisen, mutta asettelulla pyöreät kulmat saa hyvin piiloon. Tietääpä seuraavaa tehdessä sitten, että tekee mallista oikeasti pyöreämmän. Tykkään tästä silti ihan hirveästi :)

Edellisen postauksen bodyn alulle en ole saanut hirveästi mitään aikaan, kun tarvittavat kanttausmateriaalit vielä uupuu. Ja tietysti ne nepparitkin. Lisäksi sain leikattua palat poitsin uuteen yökkäpukuun esittelemästäni perintökankaasta, harmikseni kangasta ei ollut niin paljoa, että kirjekuorikauluksellinen yökkäri olisi onnistunut. Ja onnistuinpa unohtamaan etukappaleen kainaloista saumanvarat! Mutta näillä mennään! 

Tilasin tosiaan KAM-neppareita ja nepparipihdit. Oikeastaan suurin este, miksi en ole aikaisemmin bodeja tai muita vaatteita, mihin neppareita tarvitaan, alkanut väsäämään, on ollut se etten ole halunnut alkaa vääntämään kättä metallisten neppareiden kanssa. Nyt nähdään sitten, miten nuo muoviset nepparit käyttäytyy, niistä kun olen kuullut pelkästään hyvää :)



2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tykkään itekin :) Harvinaista tykätä jostain itsetekemästään jutusta!

      Poista