maanantai 18. helmikuuta 2013

Päivän toinen postaus!


Kylläpä nyt innostuin :D No, mutta pitihän nämä käsityöt saada kuvattua ja talteen :)

Nämä sukat menivät veljentytölle ja inspiraationa toimi MUITA IHANIA -blogin Tiinan suunnittelema pipari-/aalto-/pilvikuvio :) Lankana käytin petroolinsinistä seiskaveikkaa sekä itsevärjäämääni Viking Villeä, niissä kun tuo langan paksuus tuntui toisiinsa nähden sopivalta :)


Näiden sukkien jälkeen alkoi hurja jämälankojen tuhous -vimma. Päätin tuhota sukissa käyttämäni langat loppuun, jotteivat ne enää kiusaisi lankalaatikossa. Syntyivät nämä pipat:

Vauvan kypärämyssy Modan ohjeilla.

Ja kaksi pipaa Ullaneuleen ohjeilla. Kuvion sovelsin sukkiin käyttämästäni ohjeesta, eli pipari-/aalto-/pilvikuviosta :) Pipot pitäisi vielä höyryttää ja kuvakin tuli näemmä tärähtäneenä. Pitääpä pyytää meidän poitsia pipomalliksi joku päivä ;)

Tässä on nyt vain se ongelma, että nämä värit eivät oikein ole meidän pojulle sopivia. Mitä ihmettä mä teen näille? :D

Ja niin vain jäi kirjoittelematta edellisessä kunnon postauksessa lupaamani joulunajan kuviot. No, ne jääkööt. Poikamme ristittiin tosiaan Mio:ksi ja alkuvuosi hänen kanssaan on lähtenyt rullaamaan ihan mahtavasti :) Härregud, poikahan täyttää ensi viikolla 3kk! <3 p="">


1 kommentti:

  1. No tulipa kivoja pipoja! :) Ja hienot on sukatkin! :) Eiköhän niille pipoille käyttäjiä löydy, niitähän on kätevä antaa vaikka lahjaksi jos ei itellä ole käyttöä. :) Voi hurja, Miokin jo kohta 3kk! Kyllä se aika rientää nopsaan!

    VastaaPoista