lauantai 24. marraskuuta 2012

40+1...

Ja yliajalle sitä siirryttiin tän raskauden osalta. Turhauttavaa, kuinka jo tässä vaiheessa voi turhauttaa näin :D 

Tässä kuvassa viikkoja 39+1, selkeästi vatsa laskeutunut alemmas. 

Ostettiin Manduca! Tässä K testaa Manducaa 4 kilon kissan kuivanapusäkillä, PikkuMotti kun voi aika piankin painaa tuon nelisen kiloa (tähän laskettuun aikaan mennessä oli koko arvioksi annettu semmoinen 3,6-3,7 kiloa) syntyessään/ piakkoin syntymän jälkeen. Oli kuulemma hyvä selälle :) Kaapissa on vielä punainen kantoliina odottamassa, mutta vähän olen alkanut karsastamaan sitä punaista. Noo, pitää nyt katsoa  viihtyykö Mottilainen edes kummassakaan kapistuksessa :)

Olen tehnyt tämän jo aikaa sitten, eli Pinwheel baby blanket. Samalla kuviolla tuli viime vuonna tehtyä yksi versio, joka meni hyvälle ystävälleni Kouvolaan. Nyt sain aikaiseksi pingottaa tämän version ja kylläpä siitä tuli hyvä :) Tämän kanssa haetaan Mottilainen sitten sairaalasta, ettei tule kylmä.

Ja tässä lisää Mottilaisen kotoutumistarvikkeita. Villapöpät, -sukat, -tumput ja -myssy. Lankana metsänvihreää villalankaa ja sini-violetti-vihreän väristä villalankaa. Nuttua olen aloitellut, mutten pidä kovinkaan todennäköisenä että saisin sen valmiiksi ajoissa. Katsotaan miten käy :)




2 kommenttia:

  1. Joo näyttää masu ihan selvästi laskeutuneen alemmas! :) Koetahan kestää vaikka aika tuntuu pitkältä, jos yhtään mahdollista niin nauti vielä rauhasta ja yksinolosta/kaksinolosta, kohta onkin sitten kädet täynnä työtä! :) Kato vaikka jotain tv-sarjaa maratonina? Toimii mulle aina. ;)

    Tosi hienon näkösiä käsitöitä, kyllä Motin kelpaa noissa tamineissa tulla kotia! :) *haleja!*

    - Suvi

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä viimeisiin päiviin! Ihania vaatteita olet neulonut :)

    VastaaPoista