maanantai 15. helmikuuta 2010

Taustan vaihtoa..

.. ja testausta. Nyt pitää rientää syömään ja sitten kaupungille, tuli menoa ja parillekin asialle :P Pian voisin taas päivitellä blogiin saamattomuudestani käsitöiden osalta!

2 kommenttia:

  1. Miten sä muutat tota taustaa ja leiskaa?! Mä oon NIIN tyhmä, en vaan löydä, mistä sitä saisi muutettua. Nnngh. >/

    VastaaPoista
  2. Eli eli eli.. Kun sulla on sun oman blogin hallintapaneeli auki (siellä missä näkyy esmes sun seuraamat blogit ja asetuslinkit yms.), niin "Uusi Teksti"-(kirkkaan sininen)napin vierestä löytyy 4 linkkiä. Valitse niistä "Ulkoasu" -linkki.

    Nyt olemme siis "ulkoasu" -välilehdessä ja sillä on neljä alavälilehteä. JOS haluat jonkun toisen Bloggerin jo valmiina olemassa olevista malleista, valitse alavälilehti "Valitse uusi blogimalli". JOS haluat jonkun toisen olemassa olevan blogimallin (esim. http://www.deluxetemplates.net/ tarjoaa monenlaisia malleja), lataa tarvittava tiedosta ensin omalle koneelle, jonka jälkeen sun pitää ladata ladatusta tiedostosta tarvittava .xml -tiedosto "Ulkoasu"-välilehden alavälilehdessä "Muokkaa HTML-koodia". Sieltä löytyy kohta, jolla selaat .xml-tiedoston ja lataat sen bloggeriin.

    Itse huomasin, että jotkut omassa blogissa käyttämäni sivuelementit ei kulkeutunut uuteen malliin ihan oikein, niin vaihdoin niiden paikkaa jonnekin muualle blogissa.

    Sori tämä sekava selostus, ja toivottavasti se oli sitä mitä hait, mutta kun asia on itsellekin hieman uusi asia, niin saatoin olla selityksessä hieman sekava :D Mut sit kun tuun seuraavan kerran käymään ja jos ongelma on edelleen sama, niin voidaan yhdessä sit kattoa asiaa lähemmin :)

    VastaaPoista