perjantai 14. elokuuta 2009

Päivittelyä.

Zauberball-sukat ovat valmiit!

Taidankin olla luulemaani nopeampi kutoja. Nuohan tuli melkein yks kaks valmiiksi. Ei tarvinnut kuin laittaa lempisarja pyörimään ja hupskeikkaa. Vähän harmittaa ettei noista sukista tullukaan niin erilaiset kuin mitä olin toivonut. Hieman enemmän olisi variaatiota saanut olla, mutta kyllä nämä käy ihan hyvin :)

Lankaa tosiaan jäi, joten voisin vaikka tänään alkaa tekemään lopusta langasta pelkkää tavllista putkea, eli pitkiä ranteen lämittimiä ;)

Ja liityinpä tuossa pari viikkoa sitten Juju-kerhoon, josta sitten hienona liittymislahjana postissa tuli tämänmoinen ihuna käsityöveska puikkopusseineen ja uusilla pampupuikoilla (sukkapuikot, pyöröpuikot, apupuikko ja kolmet erikokoiset tavalliset puikot)! Liittymislahjana sain myös valita parit kirjat, toinen oli sukkakirja ja toinen luonnonmateriaaliaskarteluohjeita sisältävä opus. Muitakin hyvänkaltaisia kirjoja kerhossa näemmä oli, mutta toivottavasti lisäävät valikoimiinsa vielä jotain muutakin kuin pelkästään kirjoja.


Tuosta valmiista puikkopussista innostuneena tein sitten toisen mallista vanhoille puikoilleni, jotka sattuu aina muuten lojumaan ihan missä vaan. Onpahan niillekin nyt oma paikkansa :) tuossa oikeanpuolimmaisessa kuvassa on väliaikainen naru pitämässä pakettia kiinni. Sitten joskus siihen saattaa ilmestyä varsinainen nyöri.

Käytettiin myös meidän kissaa Tiitua eilen eläinlääkärissä, kun raasuparka joutui ravaamaan pöntöllään joka toinen minuutti. Ja oikeassa oltiin, virtsatulehdus. Eli lääkkeet sun muut hoidot ja käynti lääkärissä tuli maksamaan sen hulppeat +110€, että voipi olla että tulevaisuudessa näin opiskelijana on pakko kyllä löytää joku edullisempi paikka.. Paikassa, jossa käytiin Tiitu leikkuuttamassa, oli kaikki ajat varattu ens viikkoon saakka. Se olisi ollut edullisin ja miellyttävin paikka käydä, mutta kun ei ollut aikaa sinne saatavilla niin ei voinut mitään.

Noh, toivotaan ettei Tiitu tästä enempää enää sairastele.. :)

5 kommenttia:

  1. Ihanat! Tuo lanka on kyllä aika mielenkiintoisen näköistä, pitäisköhän oikein googlettaa? Ei sillä, etteikö ennestäänkin olisi varastossa lankaa...

    VastaaPoista
  2. Eikös vain olekin! Vähän harmittaa että tein nuo Mirjamin jalan kokoisiksi (olis pian saattanu jäädä omaan sukkalaatikkoon :D ), mutta ehkä seuraavat sit ;)

    VastaaPoista
  3. Ite kattelin sitä värikarttaa netistä ja tuli itellekin olo että mäki haluan tuota lankaa... Surkea homma vaan, että Titityyn verkkokauppaan tulee niin isot postimaksut, ettei ihan yhden vyyhdin takia viitsi vaivautua tilaamaan. Pitää kai siis tulla käymään Jyväskylässä...

    VastaaPoista
  4. Tuu ihmeessä käymään! Täällä olis ainakin yks toinen käymisen arvoinen lankakauppa ja tuntuu että uusia putkahtaa esiin joka toinen viikko (no ei ny ihan, mut..) :P

    Ja jos et pääse käymään, niin voisin käydä haippaamassa niitä tuolta titityystä ja ostaa sulle bankkoon niitä. Sit jos tulisit käymään tai jos pohjanmaalla treffais niin tai jotenkin muuten niin vois tuoda ne sulle :)

    VastaaPoista
  5. joo. mun pitää vaan ensin löytää ne kaikki tampereen lankakaupat. mut joo, katsellaan.

    VastaaPoista